Logo
Never wear the same
English Nederlands

Over No Copy

Nu sale 20% t/m 70 % korting online en in de winkel.

 

No More fashion twins with No Copy Clothes

No Copy is een Dutch Fashion Couture bedrijf dat unieke kledingstukken ontwerpt en ambachtelijk vervaardigt voor de rijke consumenten. Er worden diverse kledingstukken in verschillende maten gemaakt. Ieder No Copy kledingstuk is uniek, omdat er slechts één van is. Er wordt dus niet van eenzelfde ontwerp nog een kledingstuk gemaakt. Elk kledingstuk is anders en daarbij verschilt het in stof, model en/of de details.

No Copy heeft de mogelijkheid waarbij u kledingstukken die ready to wear zijn online kunt bestellen of deze naar uw maten kunt laten aanpassen. Ook kunt u bij No Copy een afspraak maken om een geheel ontwerp speciaal voor u te laten ontwerpen. Hierbij worden uw maten opgemeten en zullen de kledingstukken van het merk No Copy op uw maat vervaardigd worden. Vervolgens heeft u dan kleding wat perfect op uw lichaamsvormen past en daarbij bent u de enige met de naar uw wensen gemaakte kleding van No Copy. U zult dan ook echt de enige zijn met dit unieke ontwerp. 

No Copy wil er voor zorgen dat iedere consument een prachtig en uniek kledingstuk kan dragen. Daarnaast hoeft u voor een uniek kledingstuk van No Copy niet de deur uit. No Copy heeft een online webshop waar u direct kledingstukken kunt kopen of bestellen.

No Copy biedt u ook de mogelijkheid om een kledingstuk op maat te laten maken of een kledingstuk naar wens te kunnen laten aanpassen. Zo past uw unieke kleding perfect bij uw lichaamsvormen. Om een kledingstuk op maat te laten maken kunt u een afspraak maken.

Winkeladres

nocopy.nl

NoCopy
Kleinzand 165 (alleen op afspraak)
Sneek
Nederland

Betaalmogelijkheden

IDeal
Paypal

Uw jurk laten aanpassen?

Klik hier of bel +31(0)6-33770999

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Copyright ? 2018 - nocopy.nl