Logo
Never wear the same
English Nederlands

Verkoop adviseur SEO

Uw bedrijf in de spotlights. Laat uw bedrijf shinen op een verkoopdag en/of online marketing door No Copy.

S.E.O

De website zo verbeteren, dat de zoekmachine hem beter kan lezen en zo de waarde goed kan inschatten. Daarnaast is het niet alleen belangrijk om goede keuzes te maken voor de zoekmachines, maar ook de bezoekers van je website in gedachten te houden. De letters S.E.O staat voor Search Engine Optimization, in het nederlands wordt het zoekmachineoptimalisatie genoemd. Door S.E.O teksten te laten schrijven door een S.E.O specialist kun je er dus ervoor zorgen dat je bovenaan google komt en tegelijkertijd een leuke tekst hebt om te lezen voor je bezoekers. Wij helpen je graag bij het schrijven en plaatsen van nieuwe teksten voor je website.

Reclame

Wilt u reclame laten maken voor uw bedrijf, om meer naamsbekendheid te creëren. Het laten maken van folders en advertentiemateriaal online en drukwerk. Het kan veel tijd kosten om een mooie folder te bedenken en te creëren. Ook het schrijven van teksten van je advertentiemateriaal kan tijd kosten. Bij No Copy kun je je reclame ook laten verzorgen.

Online marketing social media

Op diverse social media sites zoals facebook, instagram kun je reclame maken voor je bedrijf. Door middel van het plaatsen van foto’s en betalingen voor adverteren zien steeds meer bezoekers jouw advertentie.    

Hostesses en Stands

Op verschillende beurzen kun je als bedrijf staan met een stand. Dit geeft de mogelijkheid aan bezoekers om jouw bedrijf beter te leren kennen. Je kunt daar reclame maken en vaak ook producten verkopen voor jouw bedrijf. Dit kun je zelf doen of laten doen door hostesses. Heeft u nagedacht over wat voor reclame u zou willen maken voor je bedrijf? U kunt door No Copy uw bedrijf laten promoten bij u op de locatie of op een beurs.

Administratie

Elke dag of wekelijks heb je te maken met kosten en inkomsten voor je bedrijf. Dit moet allemaal gerapporteerd worden in je grootboekrekening. Welke kosten kun je gelijk afschrijven en welke kosten kun je jaarlijks afschrijven? 

Dit kun je door een administrateur van No Copy laten doen. Ook kun je zelf de boekhouding goed in de gaten houden.

Winkeladres

nocopy.nl

NoCopy
Kleinzand 165 (alleen op afspraak)
Sneek
Nederland

Meer informatie

Contact

Betaalmogelijkheden

IDeal
Paypal

Uw jurk laten aanpassen?

Klik hier of bel +31(0)6-33770999

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Copyright 2024 - nocopy.nl