Logo
Never wear the same
English Nederlands

Op maat

Bij No Copy kunt u kleding laten aanpassen naar uw maat. Ook kunt u ervoor kiezen om een kledingstuk naar uw maten te laten maken. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Een kledingstuk op maat laten maken wordt gedaan middels een aantal afspraken. Hieronder kunt u een schematische weergave bekijken, waar de inhoud van de afspraken in wordt besproken. De productie vindt plaats in het atelier van No Copy gelegen in Sneek. No Copy garandeert gecontroleerd handwerk. De kosten voor het op maat laten maken van de jurk is afhankelijk van het ontwerp en materiaalkeuze. 

 • Fase 1:  Ontwerp
  Gelegenheid en soort kleding komt hierbij aan de orde. Inspiratie en mogelijkheden.
   
 • Fase 2:  Details
  Hierbij kunt u kiezen uit  verschillende soorten zakken en of knopen. De zakken verschillen in detail en in vorm. Ook kan een zak worden ontworpen op maat van het product dat u graag in uw zak zou willen dragen.
   
 • Fase 3:  Model en stofkeuze
  U krijgt advies over model kleding, de comfort en uitstraling van bepaalde stoffen. U kunt vervolgens hierbij kiezen uit een model en de stoffen die u graag zou willen.
   
 • Fase 4:  Maat
  Uw maten worden opgemeten en vervolgens worden er patronen met de hand getekend.
   
 • Fase 5: 1e pas
  U krijgt de gelegenheid om de kledingstuk te passen. Hierbij wordt gekeken naar de bouw van uw lichaam. Het kledingstuk wordt dan gevormd naar uw lichaamsbouw.
   
 • Fase 6: 2e Pas
  Bij de 2 pas worden nog even de puntjes op de I gezet. Het kan namelijk zijn dat het kledingstuk nog niet perfect zit en nog een paar kleine aanpassingen nodig heeft.
   
 • Fase 7: Afpassen
  Als goed is nu een kledingstuk klaar voor gebruik. Om dit zeker te weten passen wij het kledingstuk  bij u af.
Winkeladres

nocopy.nl

NoCopy
Kleinzand 165 (alleen op afspraak)
Sneek
Nederland

Meer informatie

Contact

Betaalmogelijkheden

IDeal
Paypal

Uw jurk laten aanpassen?

Klik hier of bel +31(0)6-33770999

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Copyright 2024 - nocopy.nl